Renoveringsdelar jag varken kan eller får göra själv

Jag tycker om att göra det mesta på egen hand. Är det någonting som behöver rivas eller målas om hemma så gör jag det gärna på egen hand. Det blir dock betydligt svårare med att göra renoveringar när det blir elkablar som är i vägen. Eller när det är någonting som ska installeras, för det är sådant som jag inte kan någonting om och jag tror till och med att det kan vara regelbrott att göra sådant själv. Det ska vara behöriga elektriker som utför den formen av arbeten så då får jag oavsett jag vill eller inte se till att överlåta ansvaret till några andra.

De senaste gångerna nu så har det varit elektriker från Elit Elmontörer Stockholm AB i Saltsjöbaden som har fått komma hit för att hjälpa mig med elinstallationerna. Det har varit lite olika kablar och ledningar som behövt dras om och då har jag fått få över elektrikerna att fixa det innan jag har kunnat fortsätta jobba.

Sen kanske jag inte ska klaga över att jag inte kan göra elarbeten själv utan behöver elektriker från Saltsjöbaden och Elit Elmontörer Stockholm AB som fixar det. Inte när det finns så många som inte klarar av att göra i stort sett någonting på egen hand och där väldigt många av dem blir lidande då istället. Då tror jag faktiskt att det är betydligt bättre om jag ser till att överlåta det ansvaret till några andra istället.

Du gillar kanske också...