Privatekonomi VS företagsekonomi

Jag har nog ganska bra koll på min egen ekonomi ändå, tänker att jag har det i alla fall. Sen är det klart att jag inte har full koll på allting, men det är för att jag inte brukar skriva upp utgifter och inkomster så får inte så bra koll på det. Men har koll så att jag inte går back utan kan spara undan några tusen varje månad, är ju så enkelt att kolla via nätet, eller via några som de på Helén Bondessons Redovisningsbyrå.

Nu när jag dock ska starta min egen mottagning för att fixa nagelförlängningar så kommer det bli betydligt mer ekonomiska delar som jag behöver ha koll på. Kommer bli jobbigt att behöva göra dem själv och kommer nog därför försöka se till att överlåta det till andra istället. Så det kommer nog bli så att jag behöver ta hjälp med bokföringen för att jag ska kunna lyckas.

Har hört att Helén Bondessons Redovisningsbyrå ska vara en väldigt bra byrå att ta kontakt med när det handlar om bokföring och andra tjänster inom ekonomi för små verksamheter och företag. Sen att hon är belägen i Lomma ska inte spela någon roll för att hon erbjuder rådgivning via webben vilket är otroligt smidigt. Så det är inte direkt någonting som kan ge oss någonting vettigt, varken så mycket mer eller så mycket mindre.